LPG Процедури

LPG ПРОЦЕДУРА НА ЦЯЛО ТЯЛО – 35 минути

Въпреки, че се смята за козметичен дефект, целулитът е сериозно заболяване, което засяга мастната и съединителната тькан, както и кръвоносната и лимфната система. Днес, повече от 90% от жените страдат от „портокалова кожа“.
За разлика от излишните килограми, целулитът трудно се повлиява от диети и дори с ежедневни тренировки резултатите са минимални.
Използването на Lipomassage започва оттам, където диетите и упражненията вече не действат.
Произлиза от гръцката дума lipo (мазнини) и масаж. Това е нехирургично решение за премахване на упоритите мазнини, целулит и отпусната кожа. При него кръвообращението се подобрява до 400% и лимфатичнатг циркулация- до 300%. Той въздейства върху мастните клетки, като предизвиква лигюлиза (разграждане на мазнините) в ядрата им. Активира метаболизма, има дренажно действие против задържането на вода в организма, изглажда кожата и премахва портокаловата кожа.
Тайната е в комбинацията от ролки, които се движат в различни посоки (навътре, навън и нагоре) за постигане на различен ефект (отслабване, стягане и скулптуриране). Комбиниран с балансирано хранене и редовни упражнения, този метод за механично третиране на зоните с натрупвания (например корема, паласките, ханша. брича) и целулита дава драматични и светкавични резултати. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.
Успешно се прилага при: целулит; след бременност; при локални мазнини; за оформяне на силуета: при отпусната кожа; оточни крака.
Общите противопоказания за лечение c LPG включват:
• повишено внимание при бременност- само след консултация с лекар
• циркулаторни или съдовизаболявалия
• предразположениекъм образуването накръвнисъсиреци
• флебит или необяснима болка в прасеца
• инфекциозни прогресиращи заболявания като СПИН
• антикоаryлантни лекарства (т.е. Coumadin ®, варфарин)
• рак в активна фаза. особено рак на кожата.
Локалните противопоказания за LPG включват: херния, разширени вени, обриви, рани, инфектирани области, отворени рани, инжектиране, кожни тумори. Процедурата е подходяща и за мъже, като премахва бирени коремчета. Използва се и трико, което е задължително при направата на процедурата. Трикото се предлага и в салона.
Хубаво е да бъдат направени 10 процедури, за да има ефект. След това се правят поддържащи процедури всяка седмица.

Свържете се с нас

+359 897 757 707

Адрес

1715 София

жк Младост-4 бл. 424

до Флоримонт

Имейл

relaxbeautyandspa@abv.bg

Работно време

Пон: 10.00 - 20.00
Вто: 10.00 - 20.00
Сря: 10.00 - 20.00
Чет: 10.00 - 20.00
Пет: 10.00 - 20.00
Съб: 10.00 - 20.00
Нед: 11.00 - 20.00

Изпрати запитване

Политика за поверителност

Pin It on Pinterest